logo memorabilisquart de poblet

#MemorabilisQuartPoblet

Febrer 2018-juny 2018

#MemorabilisQuartPoblet és un projecte cultural i educatiu centrat en el repensament del passat recent d’un element geogràfic concret i reduït com és el poble de Quart de Poblet. Gràcies a l'Ajuntament de Quart de Poblet en col·laboració amb la Regiduria de Cultura i Patrimoni, #MemorabilisQuartPoblet planteja la recuperació de la memòria viva de Quart de Poblet a través dels alumnes d’educació secundària obligatòria i batxiller de l'IES la Senda.

Aquest projecte suposa la tercera edició de la sèrie Memorabilis que vam començar l’any 2015, amb #MemorabilisCampanar desenvolupat a Campanar amb l’IES públic del barri, i el passat curs 2016-2017, #MemorabilisMalva-rosa a València, a l’IES Isabel de Villena. Cada edició suposa no sols un repte, sinó també un esglaó més per construir i guardar la memòria oral dels territoris quotidians, les experiències viscudes dels més grans, així com iniciar a l’aprenentatge i la curiositat dels més joves.

Els objectius de #MemorabilisQuartdePoblet pivoten sobre la necessitat de recuperar la memòria recent per prendre consciència del passat a partir d'informació primària, afavorir el contagi intergeneracional mitjançant la posada en relació de diferents generacions i contribuir a reafirmar el teixit social i associatiu del poble, posant en valor elements educatius i d’arrelament al territori.

És per això que amb Memorabilis Quart de Poblet, el que proposem és fer una immersió en el territori per realitzar un estudi dels ítems clau de lectura de la seua història que, en el fons, ens ajude a implementar l’estima cap al patrimoni i la memòria dels seus ciutadans més joves.

 

 

 

ajuntament quart de poblet, memorabilis  

cultura i patrimoni quart de poblet, memorabilis

ies la senda quart de poblet, memorabilis

Més noticies

logo memorabilis quart de poblet, logo,

Memorabilis Quart de Poblet is on air!

A les nostres xarxes hem fet algun spolier i alguna pista captiva se’ns ha escapat, però és que teníem moltes ganes de poder explicar-vos que aquest curs hi haurà una tercera edició de Memorabilis i […]

See all our news