ivam projecte ubu

Projecte UBÚ

Més que no pas el quadre mateix, 
el que compta és allò que llança a l’aire, allò que escampa

Joan Miró, 1959

 
 

El Projecte UBÚ vol ser un punt de trobada, un espai de reflexió artística i crítica viscut en família sobre (i gràcies a) la magnífica obra de Joan Miró que es pot veure a "Miró. Ordre i desordre " a la Galeria 1 de l'IVAM a partir del 15 de febrer de 2018.

Projecte UBÚ planteja un taller familiar compost per dues parts diferenciades però connectades entre sí: una visita a l'exposició per conèixer una sèrie d'obres de Miró seleccionades i un posterior temps de creació artística que supose una experiència compartida en família. Projecte UBÚ vol ser el detonador amb el qual apropar-nos a aquests angles menys coneguts de l'obra del genial artista català per posar-los en valor i en relació amb la nostra quotidianitat: la dimensió escenogràfica de l'obra de Miró, el seu fort compromís polític i social o els jocs que ell mateix proposava amb les seues obres posant contra les cordes el significat tradicional d'autoria.

#projecteUBÚ

INFO

- Taller familiar sobre l'exposició de Joan Miró "Ordre i desordre ” que es pot veure a la Galeria 1 de l’IVAM a partir del 15 de febrer de 2018.

- Dirigit a públic familiar de totes les edats i entès de manera àmplia i inclusiva (nens i nenes acompanyats de iaies i iaios i avis, pares i mares, ties i oncles de sang i postissos, tutors, amics, cosines i cosins i tot aquell que consideres la teua família ).

- Cal inscriure’s 15 minuts abans del començament del taller al taulell situat al hall d’entrada de l’IVAM (places limitades)

- Durada: 1,30h.

- Dates i horaris: els següents diumenges a les 12h.: febrer 18 i 25, març 4, 11 i 25, abril 1, 8, 15, 22 i 29, maig: 6, 13, 20 i 27 i juny: 3, 10 i 17.

+ INFO ací