formacio, memorabilis campanar, equip351

Arranquem Memorabilis!

Estem molt contentes perquè, després de tot un seguit de reunions, reflexions i viatges d’agendes i notes als racons de les llibretes: hem arrencat Memorabilis i és imparable!
El dia 19 de gener la nostra companya Alicia va poder explicar què és Memorabilis i com ho anem a desenvolupar- a un més que nodrit grup d’alumnes del IES Campanar. L’aula estava de gom a gom amb més d’un centenar d’alumnes del IES públic del barri. Els alumnes són de 3º, 4º d’ESO i 1er de Batxiller. Alguns desenvoluparan el projecte dins de les seues classes història i ciències socials i d’altres ho faran de forma voluntària (diuen que els de 3er C s’han llançat a la piscina sens dubtar-ho! Mola!).
Així que no ens podem queixar ni una miqueta perquè vegem que les coses avancen, és més, la nostra Aida s’ha reunit amb el Pep -el president de l’Associació de Veïns i Veïnes de Campanar– i diu que també s’apunten a Memorabilis! Com ho faran? Doncs ajuntant-nos a buscar informants al barri, els més savis, els més vells i els que més han viscut i “patejat” els carrers de Campanar. Aquests són els que necessitem, per a que expliquen als més joves com pot canviar i transformar-se un carrer, una cantonada o una plaça de barri viscut.
La següent cita serà la setmana vinent quan endinsarem als nostres protagonistes en el món de l’entrevista i de la memòria oral. Ja estem ansioses de que arribe!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *