biano, musica, memorabilis malva-rosa, equip351

Biano i la B.S.O de #Memorabilis

Cada edició de #Memorabilis és diferent, el barri, l’IES, els informants, els agents que ens interpel·len, res no pot ser igual! A més, cada any intentem posar en marxa col·laboracions ben diferents per fer créixer la nostra comunitat al voltant del projecte.

Enguany tenim la sort de poder tenir una banda sonora única i feta a mida del nostre projecte gràcies a Biano! Per si sou dels pocs que (encara) no coneixeu al Biano en tota la ciutat, ací vos podeu fer a al idea de quin és el personatge musical que és darrere del temasso de Memorabilis:

Formí part de la maquinària del col·lectiu musical ORXATA, on investigàrem les sonoritats mediterrànies i els ritmes electrònics perifèrics. També sóc membre de BAFLE! i ESOC, projecte on experimentem amb la música electrònica improvisada, el videoart i l’art d’acció. En solitari, punxe amb el mòbil i actue amb un directe de techno amb màquines [BIANO a màquina]. També produisc per altres projectes musicals i audiovisuals.

Nosaltres estem encantats de sumar-lo la família de l’Equip i és que a més, tenim la toaneta al cap tot el dia... [recordaaaaaar!] Reconeixeu en quina albà està inspirada?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *