Vicent, maria, equip351,

Gent de Memorabilis (Part III)

Encara que sembla que estem emmudits des de fa setmanes, no us enganyeu, hem estat treballant de valent! A banda dels projectes que ens ronden el cap, estem començant el tancament de Memorabilis Campanar, els grups ens envien entrevistes… prompte podreu veure resultats! Però abans de la traca final volem continuar amb les presentacions de la gent que ha fet possible aquesta aventura.
Hui és el torn de dos dels nostres companys de l’Equip351: Maria i Vicent. Els tenim com els tecnològics, els moderns que saben d’internet, de xarxes i coses que molen. A ambdós els encanten els projectes escènics i fan un tàndem súper potent. Maria és diplomada en Biblioteconomia per la UV, el seu treball pivota entre els arxius, el moviment open i l’alfabetització informacional. Vicent és llicenciat en Història per la UV i gestor cultural, especialitzat en música contemporània i els seus públics, és un consumidor cultural omnívor, tweetero convençut i agitador sorollós.
En les mans dels dos tenim tot el material audiovisual que Memorabilis ha creat al llarg d’aquests mesos, ells seran les mans executores del petit documental que veurem en la #première de Memorabilis, per això els vegem treballar tant!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *