memorabilis malva-rosa, ies isabel villena, barri,

I, per fi!, arriba la première de #MemorabilisMalvarosa

Com bé sabeu, una de els coses que fan de #Memorabilis un projecte especial és el contacte que es genera entre tots els agents que fan possible el seu desenvolupament. La creació de grups de treball dels alumnes, la cooperació del professors amb nosaltres, les “relacions epistolars” virtuals que mantenim amb els alumnes, i, sobretot, el llaç increïble que es genera entre entrevistadors i informants, entre adolescents i gent gran, aquest és l’ADN del projecte.

Aquesta interegeneracionalitat produïda de la manera més natural, gràcies a la paraula, és un dels aspectes més quotidians del projecte però que més satisfaccions ens donen. Parlar, conversar, xarrar, dialogar, enraonar, preguntar-nos, riure’ns els uns amb els altres, conèixer a partir de les històries de vida dels veïns i veïnes del barri i entendre que les persones són fons d’informació i saviesa, és el centre de #Memorabilis.

Després de gairebé sis mesos de projecte, arribem a la seua fi, al tancament de l’experiència quan, a poc a poc, anirem pujant les entrevistes dels alumnes de l’IES Villena al nostre canal de YouTube. I per fer la cloenda que li pertoca, a un projecte fet amb mimo i estima, el proper dijous 1 de juny a les 18h. al Saló d’Actes de l’IES Isabel de Villena presentarem (mundialment!) l’estrena del documental fruït d’aquests mesos de feina. És el que anomenem la première de Memorabilis Malva-rosa, una festa per a totes i tots els qui hem fet possible aquesta experiència: alumnes, professors, informats, familiars, amics, veïnes i veïnes del barri, companys del Museu Valencià d’Etnologia, Amics de la Malva i tota aquella persona interessada en conèixer millor el seu barri i com ha estat l’experiència educativa.

Així que ja sabeu: VOS ESPEREM A TOTES I A TOTS EL PROPER DIA 1 DE JUNY A LES 18H AL SALÓ D’ACTES DE L’INSTITUT ISABEL DE VILLENA DE LA MALVA-ROSA.

Animeu-vos!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *