logo, memorabilis malva-rosa, equip351

#Memorabilis Malva-rosa ja està ací!

Efectivament, amigues, com ja vos vàrem anunciar la setmana passada tenim un nou projecte entre mans amb el què estem molt il·lusionades! Des del proper mes de gener encetem la nova vivència #MemorabilisMalvarosa que ens portarà a conèixer de ben a prop els veïns i veïnes del barri de la Malva a través de la seua memòria recent!

Però aquesta vegada no caminem sols, sinó que tenim uns bons companys de viatge! El Museu Valencià d’Etnologia ens acompanyarà durant tot el procés, obrint la Beneficència a les gents de la mar i escampant la importància de la memòria viscuda, i l’IES Isabel de Villena ens ha obert les portes dels centre per a que entrem a investigar amb ells. Tenim la certesa de ser afortunats, de poder treballar colze a colze amb nous i vells companys, i per fer una experiència que sens dubte serà molt interessant i engrescadora.

El 17 de gener presentarem el projecte a l’institut del barri amb tots els veïns i amics que vulguen passar (esteu més que convidats!) i a partir d’eixe moment ens enfarinem fins el maig: sessions de formació, de memòria, tècniques d’enregistrament, passejos, informants, telefonades, reunions entrevistes i una première d’allò més elegant! Sí, sí, ens esperen mesos mogudets i apassionants, vos anirem informant per ací però, si no ens trobeu, ja sabeu per on parem… pels carrers de la Malva-rosa!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *