logo memorabilis quart de poblet, logo,

Memorabilis Quart de Poblet is on air!

A les nostres xarxes hem fet algun spolier i alguna pista captiva se’ns ha escapat, però és que teníem moltes ganes de poder explicar-vos que aquest curs hi haurà una tercera edició de Memorabilis i que (per fi!) la farem fóra del cap i casal: tenim al sort d’aterrar a l’Horta oest, benvingut sigues #MemorabilisQuartdePoblet!

Sempre diem que Memorabilis és com el nostre xiquet predilecte, el nostre projecte motriu, i és que gràcies a ell vàrem arrencar l’Equip351 i ens va posar les piles per fer d’altres moltes coses. Memorabilis ens ha portat de l’horta a la platja i ens ha connectat amb gent meravellosa, amb ganes de xarrar i de conèixer, amb ànim de retenir la memòria i traspassar-la, gents amb ganes de “fer barri” i de “fer poble”. De Campanar a la Malva va ser un gran viratge, però ara poder apropar-nos i conèixer de primera mà la història i els veïns i veïnes de Quart de Poblet, és més que un repte.

Una població amb una història recent de canvis i ampliacions, de moviments migratoris i de riuaes, de canvis en l’horitzó  i a la terra que durant anys han treballat famílies i famílies. Ens fa molta il·lusió poder treballar la realitat, propera i actual d’un poble com Quart de Poblet, amb un teixit associatiu que molts voldríem per altres barris de la ciutat o pobles dels voltants.

Per ara, no podem res més que dir-vos que tot compta amb el recolzament de l’Ajuntament de Quart de Poblet amb la seua Regidoria de Cultura, dirigida per Cristina Mora, i que la direcció de l’IES la Senda ens ha acollit amb ganes i força. Tots ells han decidit acceptar el repte de ser uns agents culturals més de la família Memorabilis!

Ampliem, doncs, el cercle de protagonistes de Memorabilis donant la benvinguda als quarters i les quarteres a la nostra família. Puntualment, anirem fent seguiment de #MemorabilisQuartdePoblet per ací i, com sempre a les xarxes socials, no direu que no tenim feina aquest curs… mare meua! Allà que anem!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *