#PerdutsalIVAM

Un projecte de l’Equip351 per a l'IVAM
Octubre 2016 - febrer 2017
Sobre l'exposició Perdidos en la ciudad. La vida urbana en las colecciones de l'IVAM

 
 

#PerdutsalIVAM! és el taller familiar de diumenges que l'IVAM ofereix en connexió a l’exposició Perdidos en la ciudad. La vida urbana en las colecciones del IVAM comissariada per José Miguel G. Cortés, i que compta a més de tres-centes obres del fons de la col·lecció del museu i la cessió d’obres de la col·lecció privada Cal Cego de Barcelona.

El taller #PerdutsalIVAM! pretén ser un punt de trobada i de reflexió sobre la ciutat com a lloc compartit i divers, com a espai propi i, al seu torn, col·lectiu, múltiple i plural.

#PerdutsalIVAM! cerca emfatitzar la idea de ciutat viscuda i subjectiva a partir d'una experiència en família, divertida i motivadora, alhora que crítica, i que connecte amb la nostra València i les realitats i horitzons que compartim.

El taller compta amb la col·laboració de l’artista urbana JULIETA XLF, qui ha creat expressament per nosaltres la imatge del taller: la xiqueta pèl-roja anomenada Septiembre. Ella és alhora l'ànima del joc i el reclam per fer funcionar l’exploració que els participants del taller realitzen en família pel museu (i els seus voltants!).

#PerdutsalIVAM! és un projecte en col·laboració amb el Departament de Didàctica de l’IVAM, el disseny de Hilke Sievers i la participació especial de JULIETA XLF.

Més noticies

perduts al ivam, riu, valencia, equip351,

Les ciutats connectades

Al decidir com platejaríem aquest projecte sobre la col·lecció de l’IVAM i l’exposició Perdidos en la Ciudad, pensàrem que calia fer una –dolorosa- però necessària selecció acurtadíssima de la mostra, de tan sols 5 peces […]

perduts al ivam, riu, valencia, equip351,

La València del riu verd

Una de els coses genials que ens regala cada diumenge el taller #PerdutsalIVAM i la magnifica exposició “Perduts a la ciutat” del IVAM. Institut Valencià d’Art Modern és la possibilitat de conèixer el nostre passat […]

perduts ivam, julieta, taller didàctic

Arranca Perduts a l’IVAM!

El passat 2 d’octubre vam començar el nou taller familiar que hem dissenyat per a l’IVAM Centre Julio González. Perduts a l’IVAM! és el títol del taller que, com és evident, juga amb el nom […]

Veure totes

En flikcr

19/02/17 Perduts a l'IVAM!