Treballem amb

Desenvolupem i impulsem projectes amb centres i museus com l’IVAM, Bombas Gens Centre d’Art i el Museu Valencià d’Etnologia o amb institucions publiques com la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, la Regidoria de Patrimoni i Recursos Culturals de l’Ajuntament de València, l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Quart de Poblet o amb el suport del Vicerectorat de Cultura de la Universitat de València.

Tenim la sort de poder col·laborar, en clau femenina, amb professionals com les fotògrafes María NadalElisa Bermejo Ana Gabriela Álvarez. Hem desenvolupat gràfiques noves de la mà de les dissenyadores Patricia Bolinches (A Museu Obert), Raquel Cadens (Memorabilis) o Hilke Sievers (a qui devem el logo de l’Equip351 que encapçala els nostres projectes). A més, a cada nou projecte encetem col·laboracions amb agents culturals com hem fet amb les artistes  Daniela Ortiz Julieta XLF, o amb Biano o els grups Música Trobada AMORES Grup de Percussió.

A les nostres propostes sempre apostem per teixir xarxes amb associacions i iniciatives civils tal i com hem fet amb les associacions Amics de la MalvaAssociació de Veïns i Veïnes de Campanar o les AMPAs de l’IES Campanar, de l’IES Isabel de Villena i de l'IES la Senda de Quart de Poblet. Ens agrada envoltar-nos d’empreses i propostes interessants com les que ens han oferit l’Estudi La Dula Eixam Estudis Sociològics.

Comptem amb suport i consell tècnic d’Alejandro Ciudad i nostre web, així com  el disseny de la nostra informació digital, és cosa de bagtoback.