horta campanar, valència,

Una “giornata particolare”

Dimecres passat va ser un dia particolare al sí del projecte Memorabilis a Campanar. va ser el darrer dia de formacions presencials als alumnes del IES i per això estiguérem tot el dia voltant el barri. No negarem que ens resulta engrescador veure als adolescents enfarinats en el projecte fins als colzes: fulles de cessió de drets, resums d’altres sessions, conformació dels grups, recollida de mails dels responsables, bombons per als informants… I és que tenim 22 grups! VINT-I-DOS! Això vol dir que aconseguirem un fum d’entrevistats que ens parlaran molt i amb molt de detall del passat del barri!
La sessió de formació anava sobre l’ús de la tecnologia que tenim a l’abast, de com fer entrevistes amb els nostres propis mòbils, com compartir la informació del projecte i qüestions operatives per tindre tota la informació ben ordenada i… controlar quasi com a professionals el contrallum, el so, l’enquadrament, el volum… Gràcies a Maria i a Vicent tothom està més que preparat per llançar-se a l’aventura! I és que com diu Aida “El campo manda”, així que en les properes setmanes aguaitarem els resultats, els dubtes i les preguntes…A més vam tindre la sort de fer una volteta per l’horta de Campanar amb la gent del barri. De la mà de Pep Benlloch, president de l’Associació de Veïns i Veïnes de Campanar, Maria i Vicent van gaudir de valent d’una eixida amb els profes del institut a l’hora de dinar. Entre classe i classe, i amb l’entrepà baix del braç, van poder escoltar el sentir de l’horta de Campanar i la seua gent, i com el barri s’obri a ella o li dona l’esquena. Vam conèixer de molt més a prop la lluita veïnal per recuperar per a la ciutadania La Partida de Dalt i el treball que està desenvolupant l’Associació.
De la mà dels que hi viuen és més fàcil estimar-se el patrimoni. Estem orgullosos d’haver triat aquest barri de la ciutat perquè és molt més ric del que pensàvem! Seguim!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *