memorabilis quart de poblet

Welcome IES la Senda: Memorabilis Quart de Poblet

La setmana passada iniciàrem a l’IES la Senda de Quart de Poblet la 3ª edició del projecte #Memorabilis… Ains! la niña de nuestros ojos!
Un any més connectem joves de 15 i 16 anys de 4º d’ESO amb les seues generacions precedents. I sí, ens encanta, perquè Memorabilis crea un espai compartit intergeneracional de reflexió i de coneixença d’una manera quasi natural. Sabem que una experiència com la que Memorabilis espenta els xavals cap a un coneixement actiu sobre el seu passat, cap a l’afirmació sobre les seues arrels, el seu voltant i a empoderar-se al territori que els envolta.

Tot i que l’alumnat encara no és molt conscient -ens trobem en la primera fase del projecte- en uns pocs mesos podran comprendre com les històries que van a escoltar, que van a enregistrar amb les seus mòbils, explicades pels majors, els aproparan cap al territori viscut, que és al cap i a la fi endinsar-se en la seua pròpia memòria.

Quart de Poblet ens ha rebut amb els braços oberts: la gent de l’IES, l’AMPA, els i les alumnes, els treballadores i treballadores de l’Ajuntament denoten bones vibracions, ganes de treballar, de connectar-se i de fer poble, la base ideal per fer un Memorabilis espectacular!

I ara ja estem en temps del treball de camp, en aquestes setmanes es gestaran les entrevistes, les trobades, les risses, els bombons furtius i berenars refusats (esperem!), en poc de temps tindrem novetats i vos els explicarem per ací, puntualment, comme d’habitude!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *