Winter is coming, programació, equip 351

Winter is coming!

Cert és que “oficialment” encara no, però la tardor i el començament del fred ens porten setmanes intenses i plenes d’activitat, ja sabeu allò de #luckyEquip, i sí… nosaltres també ho veiem així!
Vos fem un repasset de tot el que encetem aquesta nova setmana:

 

DISSABTE 18 A LES 12H. VISITAR “BLANCA EUROPA”
La nostra companya Irene Llàcer, comissària de l’exposició Blanca Europa, farà un recorregut obert i gratuït totes les persones que estiguen interessades en veure i conèixer de prop l’obra de l’artista Daniela Ortiz (Cusco, Perú, 1985), a les Drassanes del port de València. Una exposició sobre racisme institucional, blanquitud i eurocentrisme, tan necessària com colpidora, que no vos deixarà pas indiferents.

 

DIUMENGE 19 A LES 12H. TANCAMENT DEL TALLER “PRESENTAR BATALLA”
Com bé sabeu, des del mes de juliol estem per Bombas Gens Centre d’Art desenvolupant tallers i mediant les dues magnifiques exposicions que tenen obertes al públic. La mostra Geografies del temps, de Bleda i Rosa arriba a la seua fi, i per acomiadar-la hem pensat reunir de nou tots els visitants del taller sobre fotografia i memòria d’aquests últims mesos i… bé, fer un comiat ben especial! Està pensat pels participants, però també pels seus familiars… i per curiosos en general!

 

OBERT TERMINI D’INSCRICPIONS TALLER “RETALLANT BLANCA EUROPA”
Associat a l’exposició de Daniela Ortiz Blanca Europa, desenvolupem un taller per a joves i adults a les mateixes sales de les Drassanes. Encara estem plenant el calendari de grups, si voleu saber més, ací teniu tota la descripció de com apuntar- vos. Hurry up!

 

DIUMENGE 10 DE DESEMBRE 112H., TALLER “DELINQUIR EN SALA!”
I sí, seguim endavant amb el taller per a famílies marxoses Delinquir en sala, sobre les obres de la Col·lecció per a Amor a l’Art a Bombas Gens Centre d’Art. Serà l’únic i últim taller del desembre de 2017, i seria bonic acomiadar-lo a totes vosaltres.
A més, tenim entre mans un parell d’idees pel proper any, però… això ja seran coses de primavera, així que… TO BE CONTINUED!

 

*Si vols rebre el nostre mailing ja saps: subscriu-te!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *